Nyheter | Kanotpool Vättlefjäll

Nyheter

Bokningen är öppen välkommen och boka
Bokningen är öppen välkommen och boka
11 mars 2021 23:18

Kanotpoolens öppettider för 2021 är beslutade

Uthyrningen drar igång på helger från 29/5 Vardagar startar 7/6

Bokningen är öppen välkommen och boka

... läs mer
Snart gjuts plattan för vårt nya Kanotförråd har startat
Snart gjuts plattan för vårt nya Kanotförråd har startat
28 jan. 2021 21:24

Gjutning av plattan till vårt nya förråd är på gång

Gårman förbi vår anläggning vid Vättlestugan möts man av en byggarbetsplats..Göteborgs Stad kommer att uppföra en motionsanläggning i anslutning till Vättlestugan och samtidigt med detta uppföra en ny lokal anpassad för vår verksamhet.

Det nya kanotförrådet är planerat att vara klart till maj så vi kan öppna som planerat.

... läs mer
Fakta om Kanotuthyrningen
Fakta om Kanotuthyrningen
10 apr. 2020 05:16

Kanotpoolen består av 35st aluminiumkanoter av kvalitetsmärket Linder-Inkas. Kanoterna är stabila i vattnet och osänkbara men väger ändå bara 36kg. Flytvästar, paddlar och en smidig transportvagn ingår i hyran. Uthämtning sker vid Vättelstugan och vi hjälper till att montera transportvagnen så ni enkelt kan rulla ner till isättningsplatsen 250m bort vid Surtesjön.


En normal kanot passar 2 vuxna och 1 barn, men väljer du en XL-familjekanot får 3 vuxna eller 2 vuxna + 2 barn plats. Extrasäte finns som tillval om den som sitter i mitten också skall få en sittplats.


Det finns även extrautrustning att hyra: Förvaringstunna på 60l, Triangiakök samt liggunderlag. (Behöver ej förbokas utan beställs och betalas vid uthämtningen.)

På plats säljer vi även Kartor, Fiskekort och Regnponchos.


Kanotpoolen drivs av en den ideella föreningen Friluftsfrämjandet Göteborg Lärjedalen. Medlemmar och Skolor kan få möjlighet att boka till ett subventionerat pris. Kontakta isåfall oss innan bokningen. Föreningen är en godkänd kanotuthyrare certifierad av Svenska Kanotförbundet.


... läs mer